2015, I'll make it a good one

2014! Fjolårets mål blev alla någorlunda uppfyllda. Jag reste till Grekland och slappade en vecka i värmen. Jag kämpade in mer än 50 studiepoäng. Jag var mer ärlig både mot mig själv och andra. Jag tog andra skedet. Jag sparade pengar och befann mig 80% i Åbo.
 
2015! Även detta år har jag satt några mål som jag skall sträva efter att klara av. Detta år ligger fokuset på mig själv, mina drömmar och mina värderingar. Jag är huvudpersonen i mitt eget liv. Jag är hjälten i filmen.
  • resa. Jag vill åtminstone besöka två helt nya platser, helst utanför Finland.
  • skriva. Jag ska försöka klotta ner varenda idé eller ordkombination jag kommer på. Gör jag det inte nu, gör jag det inte senare heller. Mer tid för kreativitet helt enkelt! Förhoppningsvis vågar jag även skriva mera fiktivt i år. Kandidatexamen blir däremot höstens stora projekt (hjälp, jestas, jisses osv. etc. mm).
  • hel i min ensamhet. Jag ska vara min egna, hela hälft. Jag ska försöka börja uppskatta mitt eget sällskap och inte försöka vara en duracellkanin som tror hon är odödlig. Pusta ut, vila och ta't lungt! Detta betyder också att jag ska befinna mig 100% i nuet, oavsett om jag är i Åbo, Spanien, USA eller hemma.
  • unna mig. Jag snålade rejält ifjol, nu ska jag förstå mitt eget bästa och även unna mig något ibland. Om du vill ha sällskap med på ditt äventyr, välj mig!
  • vara the bigger person. Jag ska tänka på vilka handlingar jag gör och vilka konsekvenser de kan få. Allt kan inte kännas hundraprocentigt hela tiden men handlingarna beskriver trots allt ens karaktär.
 
Och! När 2015 är slut ska jag kunna svara "ja, jag mår bra! Tack för att du frågar.", skratta genuint och känna att hela världen är min. Cheers!
om allmänt. | |
#1 - - Josefin:

Du är super!

Svar: Massa glädje till dig! x
lasersmile.blogg.se

#2 - - Hanna:

Härligt Louise. <3 Lycka till

Svar: Tack. <3
lasersmile.blogg.se

#3 - - Fanny:

Yay! Heja!

Svar: xxx
lasersmile.blogg.se

#4 - - rebeckis:

Jee! Heja Lolle å 2015!

Svar: Jee! promenader med skogsluft gör e möjligt!
lasersmile.blogg.se

Upp