tillbakablick - helg i åbo

Tycker det är dags att titta på hur min sista helg i Åbo såg ut. Började med att Axel kom nerkörandes natten till fredag. Att stå och kramas i pyjamasbyxor på en upplyst Kaskisgata borde alla få uppleva.
 
Skrev tenten på fredag förmiddag, sedan firade vi hela helgen att den äntligen var över. Började med alkobesök och picknick i parken.
 
 
Lite häng och skumpa.
 
 
Senare dök allt fler prosaiter och andra fina själar upp.
 
 
Och en kunde sitta barbent fast klockan var över tio.
 
 
Gick till Fridas en stund för att tömma spritflaskor. Fortsatte senare till Dynamo, tröttnade ganska snabbt så jag, Axel och Frida beställde varsin subway som vi senare åt på trottoarkanten.
 
 
Dagen efter var ganska seg. In till centrum en stund, jag och Frida satt mest och tittade på när Axel provade kläder. På kvällen möttes vi i hörnet för att gå till Aussie bar.
 
Tyckte sista helgen i Åbo, före en österbottnisk sommar, var värd en hamburgare.
 
 
Söndagen gick ut på att packa och städa upp i lägenheten. Har fått glädjen att få min lägenhet uthyrd över sommaren så allt skulle i princip hem eller upp på vinden. Hjälpte också Johanna att flytta före vi tre satte oss i bilen upp till Österbotten.
 
 
 
Tack Åbo, för ett SÅ sjukt fint år. Och för alla fina människor jag har träffat detta år. Tur jag har några år kvar i denna stad, finns så många att föra en dialog med och så många platser att upptäcka ännu.
om allmänt., om kalas. | |
#1 - - rebeckis:

åå Åbo! kommer saakna allt nästa år!

Svar: du e SÅ välkommen att hänga på min soffa när du vill!
lasersmile.blogg.se

Upp