ägg i en blek hand

Morgonlänk i en park, i solljus, är otroligt fint.
De hejdundrades branta trapporna känns inte ens alltför tunga.
 
Fågelkvittret, som hörs ifrån det öppna fönstret, känns befriande.
Och medan jag balanserar hem ett ägg igenom vårdbergsparken undrar jag
var denna vapp skall sluta.
om mina ord. | | Kommentera

look upon your greatness

När jag var på jobbet i onsdags fick jag ett mail med ämnet examination grades... OCH jag klarade det!! På kvällen satt vi vid neste med roliga människor och i torsdags efter jobbet åkte jag och köpte dessa;
 
 
När tentläsnigen gick som trögast och motivationen var på noll lovade jag mig själv att jag skulle få belöna mig med nya converse om jag klarade tenten. yeye, man skall hålla vad man lovar.
 
Gick till Emma efter stadsbesöket, chillade och sedan åkte vi på gym. RPV stod på schemat och har nog aldrig varit så död efter ett pass. Och träningsvärken visste inga gränser, typ. Hem till henne igen en stund före Axel kom efter mig och vi åkte till syster för att laga pizza och övernatta.
 
Emma briljerade lite också med en havtornskaka.
om allmänt. | | Kommentera

lite påskledighet

Påskledigheten började för mig då efter engelskatenten, myste ner mig på kvällen med Axel och Game of Thrones. Kunde äntligen börja se säsong fyra!! Jobbade på torsdag och på kvällen gick vi i bastu och bara tog det lugnt. På långfredagen börjades det vid Anna före jag och Lina åkte till Vasa. Åkte på förfest till Mattias.
 
 
Efter några timmars förfestande gick vi såklart vidare till ollis. Och krävde popcorn av bartendern, clässic.
 
 
Lester, kvällens höjdpunkt och underhållning. Trallade runt, åt på mäcken och åkte sedan hem.
 
 
Lördagen åkte vi först till Axels faster dit hela companie kom. Orkade inte ens vänta tills det hade svalnat kring brasan, utan tyckte det var lättare att laga skydd av paffbitar.
 
 
Åkte sedan till Havras där vi tilbringade resten av kvällen. Sköne-böne. Och jag fick mina potatisar även ännu ett år!
 
 
Söndagen gick (typ) i slöhetens tecken. Låg på terassen och läste/sov i solen, promenad i skogen, skattedeklaration och grillning i Petalax.
 
 
 
Måndag. När Axel åkte på träning åkte jag till molpe, Ida och Toffe underhöll mig. Och fiskarna som skulle till dammen för att para sig, jobbigt att ta sig upp för alla trappor etc. och så visade Ida vilken tomt hon skulle köpa. Hoppas den finns kvar om x-antal år, kommer isåfall flytta in med henne. Havsnära boende. Bra att det inte krävs så mycket för att en måndagskväll ska bli bra.
 
 
På tisdagen var både jag och Axel lediga = mat vid hans farmor och farfar och sedan mat och besök vid farmor. Bäst! Åkte sedan på gym, haha aldrig sett så mycket testosteron i ett och samma rum. typ. Axel - "nä int je na mytchi folk najngang"..... visst.
 
om allmänt. | | Kommentera
Upp