nothing is worse than doing nothing

Förra veckan botaniserade vi i biblioteket. Jag hade även ett tu tre byggarbetare utanför mitt fönster på femte våningen, den ena hälsade åt mig där jag stod i mina underkläder. Det, om inget annat, får en att tänka att man inte är hemma i havras mera.
 
 
Vi hade även en gulissitz som var awesome. Trots att jag tänkte dö pinsamhetsdöden när dom skulle ha vi littvetare upp på bordet. En rolig tjej hörde det till att "hitler" skulle upp på bordet. Sedan cyklade vi genom ett regnit Åbo före vi hamnade på Monkey's dansgolv ännu en torsdag. Sen när jag kom hem åt jag knackorvar, lyssnade på nattklassiker och skickade kärleksmeddelanden. Sådant som hör till helt enkelt.
 
om allmänt., om kalas. | | Kommentera

han dör för dig också.

Har suttit i tåg några timmar idag. Småfnissat med en vän om mumintrollet och muminpappan. Det är något extra att komma hem. Att komma hem till Österbotten. Kändes helt makalöst bra att plocka i diskmaskinen idag efter att jag ätit. Ätit mat som mamma gjort. Och ruffsa om kattens mjuka päls.
om allmänt. | | Kommentera

en pojke från förr är tillbaks igen

Helgen efter gulisintagningen satt Axel inne, ingen hade tid att komma ner till Åbo och människorna här i Åbo hade antingen pojkvänssällskap eller så åkte de hem till helgen. Så jag packade in mig i en full bil och åkte hem till Malax. Hann fira mammas födelsedag med släkten, vara ute vid villan, säga hejdå åt Strömfors ännu en gång och umgås med favoritkillen. Sen på söndagen packade jag in mig i en full bil igen för att mötas av en tyst lägenhet på Kaskisbacken. Som blir trevligare bara det kommer hit en soffa och en byrå!
 
om allmänt. | | Kommentera
Upp