i swear i would be a better man

Det här med att jag nu har en soffa... halvsover under en filt när jag egentligen borde läsa något viktigt. Idag har jag annars städat lite, powerwalkat och nu ska jag börja tillreda min första soppa in my life. Sen ska jag till perrongen, yeye!
 
Folket kommer sedan hit åtta tiden för ikväll skall vi på halloween party! Dammråttan får komma fram igen. Sådär annars är denna bild tagen för över tre år sedan... ålderskris.
om allmänt. | | En kommentar

sometimes i still need you

I fredags hängde jag på huvudbibban före jag åkte hem och bakade en kaka. Bjöd in Johanna och så satt vi där och diskuterade lite allt möjligt. Hon gick sedan hem när mörkret hade fallit. En bra fredag!
 
 
På lördagen fick jag ett samtal "har du na kaffe då?".. Mamma och hennes kompis stod nedanför fönstret! Och överraskade med att ha med sig en soffa.. som vi sedan fick kånka upp för tio trappor. Åt frukost och begav oss ut på en marknad. Besökte Ikea där vi tillbringade ännu en gång några timmar.
Söndagen gick ut på att måla, spraya, borra och fixa i lägenheten. Vi borrade i betongväggen i cirka tre timmar, grannarna var väl nog glada när de sedan åkte hem igen. Nu är min lägenhet über mysig. 
 
om allmänt. | | Kommentera

the long way home

I torsdags satt jag i pyjamas tills klockan blev 16. Styrde upp kvällen genom att åka till Johannas på lite förfest före vi cyklade genom regnet till Klubi!
 
 
På Klubi ordnades det råcktåberfest, där dansade vi till olika liveband. Wcn var najs och jag var taggad fast jag hade antibiotika burken med mig i väskan. Till sist blev jag lite extra fascinerad av ett band, sofa sunday. Då stod jag tillsammans med Frida och nöp en random snubbe i tröjjan. Och så blev det pizza före vi cyklade hem igen!
 
Farmdottern demonstrerade också "what the fox say"... haha
 
om allmänt., om kalas. | | En kommentar
Upp