badparadiset 2.0

Lördagen åkte vi ännu en gång in till Vasa. Axel skulle köpa hemligheter så jag åkte till Emma för att byta julklappar, dricka glögg och mysa.
 
Ljuset i Emmas vardagsrum är som en djungel... med solsken.
 
Åkte till malax för att äta, göra oss färdiga och sedan bli skjutsade till banken. Badparadiset blev kvällens fest med vänner man träffar alltför sällan nuförtiden!
 
 
Efter några timmar i vattnet o.s.v. åkte vi vidare till stojetarin. Folket skulle ha mat. Några franskisar senare gick vill till Charley's för att fortsätta kvällen där. Lester spelade och var lika duktiga som alltid. Bra kväll!
 
om allmänt., om kalas. | | Kommentera

bonfire heart

Veckan före jul var fullproppad. Jobbade morgonskift måndag-fredag och åkte inte direkt hem någon av dagarna. Besökte fadder och spelade GTA med Isac på måndagen. Någon i jobbet överdrev också min smalhet lite..
 
På tisdagen lagade jag och mamma ihop detta klotterverk. Ska det finnas så ska det!
 
Onsdagen åkte jag in till Vasa ännu en gång efter jobbet. Satte mig på aschan för orkade inte slösa pengar. Fanny kom dit och snackade skit i någon timme före vi gick en runda igenom alla affärer för att försöka hitta en jacka åt mig. Dock utan resultat, eller varför inte en mommojacka i storlek XXXL?
 
 
När klockan började bli 18 rörde vi oss med den gula bubblan till Linas lägenhet. Firade hennes nittonårsdag i efterskott. Bra så! 
 
 
På torsdagen hälsade jag på Anna i hennes nya lägenhet. Och sedan var det fredag, igen. Åkte till farmor efter jobbet för att chilla med mamma och syster. Och elva tiden kom Axel in stampandes i huset, yee! Hade laddat upp med grönsaker och dipp för jag ville titta på Home Alone 1. Det slutade med att jag hade en som pratade mer i sömnen än tittade med mig, men bra så också!
om allmänt. | | Kommentera

if this is to end in fire then we will all burn together

God jul och gott nytt år! 
om allmänt. | | Kommentera
Upp