WHISTLE BABYHahaha, hippe gjorde min dag mycket bättre!
Nu skall jag vara glad igen, jäjä!
om allmänt. | | Kommentera

EN NYPA SPÄNNING

Lite svårt att se vem som är vem, men vi i det svarta laget vann!
eller så blev det oavgjort, nej det blev det inte.

om allmänt. | | Kommentera

POWERPARK 29.5 - 30.5

Klockan 13 började vi åka mot Powerpark, fortfarande glada över att ha skrivit sista provet i 2an!Putteee va glad!Kom fram och hotellet slog iallafall mina förväntningar!Vi samlades i vårt rum och snackade lite om laborationerna tills det blev matdax.
Sedan hälsade vi på plastic-obama och fördrivde lite tid med att mobba finnar som inte kunde räkna.Sedan blev det dax för carting.
Allt gick bra förutom att mina ben var för korta så min ställning i själva stolen var jäkligt obekväm.
Efteråt gick vi i bastun och gjorde lite laborationer tills vi sedan tröttnade och hade vattenbollskrig ute på parkeringen istället.Vaknade glada nästa morgon! :)
Då var det carting som ännu en gång stod på schema, men denna gång var det bara ca 15 min.Vi åkte och tittade på en filmsnutt som var 5D.
Aah, blev sjukt impad på det.
(Stolarna rördes, vatten kom i ansiktet (nej det var inte ett vattenfall som kom i ansiktet som jag trodde först!!), något 'grep tag' i fötterna & rök kom)

Sedan gick vi till nöjesfältet och mätte olika saker, åt mat och körde lite till!Jag åkte också för första gången i 'cobra', aaas kul.
Första gången blundade och skrek jag mest, men andra gången vågade jag titta upp så då blev det plötsligt rolig!
Så drog med mig Carro 3ggr till! :DTog en taxi ut till skogen och spelade lite paintball!
Roligt, karåt, spännande och en sjukt bra upplevelse.
(haha, jag hade en halare som hade storleken 48!)Efter att vi hade skjutit färdigt på varandra så fick vi gå i bastun om vi ville.
Sedan var det bara hemresan kvar, satt och funderade ut vem man skulle vara i vårt umgänge om man var det motsatta könet!

om resor. | | Kommentera
Upp